Blog

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie

Doporučujeme

Oblíbené

Ovčanda Týna a její příběh

Fenka německého ovčáka Týnka je bohužel jednou z těch, kdo neměli štěstí na majitele. Pořídil si ji seniorský pár v domnění, že má na velkého pejska dostatek sil. Opak byl ale pravdou a proto se Týna nakonec také dostala do péče našeho spřáteleného spolku Dočasky.cz.

Pomoc psom v núdzi
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Psí mafie v únorovém Dogsie

V únoru se stali naši psí předplatitelé členy tajné a hrozivé psí mafie. Nyní se můžeme společně podívat na to, jaké základní mafiánské vybavení únorový balíček obsahoval.

Produkty v Dogsie

Nejčtenější

pes
Populární

Pomoc pro pejsky z množíren

Množírny. Téma, které se nám napříč těmito články opakuje velmi často. Přestože byly v České republice zakázány již v roce 2017, naše spřátelené spolky tento velký problém neustále zažívají na vlastní kůži.

Pomoc psom v núdzi

Nejnovější články

Nechtěný Max a jeho záchrana

Ani o Vánocích nezapomínáme na pomoc psům v nouzi. Tentokrát si můžete přečíst příběh pohodáře Maxe, který přišel o svého páníčka a dostal se tak do svého dočasného domova ve spolku Dočasky.cz.

Pomoc psom v núdzi

Vánoční balíček - Doggo sám doma

Další Vánoce jsou za námi a s nimi i další vánoční Dogsie. Tentokrát to bylo před Vánoci velmi napínavé. Doggova rodina si naplánovala předvánoční dovolenou v Itálii. V tom všem zmatku okolo balení a odjezdu ale nechala Dogga doma! Ten však brzy zjistil, že úplně tak sám doma není. Podívejme se společně, s čím se musel Doggo před Vánoci vypořádat a co připravil pejskům do vánočního balíčku v roce 2022.

Produkty v Dogsie

Akce a novinky

Pořiďte svým pejskům nebo pejskům ve svém okolí psí radost. Objednat si můžete třeba Dogsie balíček plný překvapení, Himalájskou tyčku se spirulinou nebo novinku Černý uhlík.
Čím své chlupáče potěšíte?

Dogsie balíček plný překvapení

Ideální dárek pro pejska

Nová edice himalájské tyčky

Spirulinová tyčka

Funkční pamlsek s živým uhlím

Černý
uhlík

Catsie: pátá limitovaná edice

Ani tentokrát jsme na Vánoce nezapomněli na kočičky a připravili jsme pro ně již pátou limitovanou edici Catsie! Pojďme se společně podívat, co dělalo kočičkám radost v roce 2022.

Produkty v Dogsie

Tipy na dárky pro psy

Vánoce jsou za dveřmi! A my bychom při nakupování dárků neměli zapomínat ani na naše čtyřnohé miláčky. Přinášíme tipy na vánoční dárky pro psy, aby se i oni měli na co pod stromečkem těšit.

Produkty v Dogsie
Pes z množírny

Pejsci z množírny ve Vlasaticích

Do našeho spřáteleného spolku Pes nejvěrnější přítel z.s. se dostalo 25 pejsků z domácího množení. Peníze na pomoc psům v nouzi ze zeleninového balíčku tentokrát putují právě k nim. Více o nich se dozvíte níže.

Pomoc psom v núdzi

Oblasti blogu